Je bekijkt de reis...

Thailand
a
A
5 februari 2017 17:03 | Door: Jeanne
Wat heerlijk allemaal wel heel sneu dat Lou zich niet goed voelt en oorpijn is erg had ze dat al voor jullie gingen vliegen? Hoop dat ze snel opknapt. Heel veel dikke kusjes voor de meisjes van Oma
5 februari 2017 18:24 | Door: Dita Molegraaf
Wij genieten van jullie reis avonturen . Wij hopen natuurlijk dat Lou snel opknapt . Ik denk dat de oorpijn van het vliegen komt. Dita je had ook schrijfster kunnen worden.iIk hoop dat jullie kunnen genieten. Het mooie weer doet ook wonderen, ja toch!l
Liefs Jan en Dita.
5 februari 2017 18:49 | Door: Yvette
Leuk geschreven schat! Arme lou! Hierna is het klaar hoor! Dan willen we alleen maar mooie verhalen horen.
Ah heerlijk die temperatuur. Hier gaat het weer vriezen.
Al beetje in het ritme?
Genietse!
5 februari 2017 19:35 | Door: Alexia
Leuk om mee te lezen diet! Ik morgen lekker werken hahhaaha maar zo ben ik ook een beeetjr met vakantie :)! Hier had zeno lekker buiten gespeeld en helemaal verkleumd.. de buurvrouwen hadden Fons verteld dat er in Aerdenhout een poging tot ontvoering was gedaan jongen van 17 maar hij wist uit de auto te ontsnappen... omg! Ja of t is gelul die wijven hier op t plein lullen alleen maar hahahaaaaa
5 februari 2017 20:24 | Door: Lola
Hai Diet en Family
Maak je niet druk om het eten.
Aarbeien zijn toch gezond,;-) de kids moeten enorm wennen aan alles, vergeet dat niet.
Ander temeratuur en alles ruikt er anders..
Ik denk dat ze over een weekje wel die overheerlijke rijst gaan eten daar....hmm
Alleen daarvoor zou ik terug willen..ha.ha..
Wat een leuke bedden hadden de meisjes..
Ze zagen er blij uit...
Maar zag ik dat nou goed op de foto, een varkesnkop??!!!!IEL JAKKES!
Enjoy daar en sterkte met Lou!
Arme schat...
Dikke kus van ons
5 februari 2017 20:55 | Door: patricia
Wat fijn om van je/jullie te horen.
Hopelijk trekt Lou snel bij maar zo te horen gaat het al wat beter met haar. De meiden zien er allemaal nog goed uit dus volgens mij hoef je je geen zorgen over ze te maken ;-)
Liefs en een dikke knuffel voor jullie allemaal en geniet daar!
XXX
5 februari 2017 22:39 | Door: Joke Haveman
Heerlijk je reis verslag , leuk zo'n vers van de pers verslag , sterkte met lou .En Diet als de kids honger hebben eten ze wel hoor.
Geniet van jullie reis. Groetjes
5 februari 2017 23:14 | Door: Denise
Hee Dietje,
Wat leuk om zo even met jullie mee te zijn :)
Lekker genieten daar, met eten komt straks wel goed joh, gewoon even wennen...
Hopen dat Lou opknapt en jullie lekker kunnen genieten samen (oorpijn is echt zo kut).
Kussie uit het altijd pittoreske Hoofddorp ;)
6 februari 2017 16:36 | Door: Joke
Hoi Dita,
Wat een leuk verslag wacht met spanning op het volgende verslag, echt leuk om het mee te beleven.
Ik hoop dat de oorpijn van Lou wat minder of liever gezegd over is en dat zij zich wat beter voelt.
Leuke foto's
Groeten en een knuffel Joke